ȘTIRI

Schimb de tehnică – Vladimir Putin susține că va analiza armele NATO capturate în războiul din Ucraina

Televiziunea de stat rusă a prezentat o înregistrare în care preşedintele rus Vladimir Putin îi ironizează pe politicienii europeni, pe care îi descrie drept total dependenţi de SUA.

Iată ce a declarat acesta: „Dacă li se spune mâine: Am decis să vă spânzurăm pe toţi, ei vor întreba un singur lucru, plecându-şi ochii: Putem să facem asta cu frânghii fabricate la nivel local?”

Cred că asta va fi un fiasco pentru ei pentru că este foarte puţin probabil ca americanii să refuze un contract atât de mare pentru industria lor textilă„, a adăugat Putin.

În acelaşi timp, a spus Putin la televiziunea rusă, specialiştii ruşi vor analiza armele NATO capturate în războiul împotriva Ucrainei şi le vor utiliza pentru a-şi ameliora propriile sisteme militare.

Cred că reprezintă o oportunitate să le analizăm să vedem dacă există ceva care poate fi aplicat în ţara noastră, de ce nu?„, a declarat Putin la televiziune.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.