GAZETARII

Șeful ANAF a împrumutat PNL cu 130.000 de lei în anul 2020

Lucian-Ovidiu Heiuș, președintele Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), care a anunțat recent că, începând cu 1 iulie, persoanele fizice vor intra în vizorul ANAF pentru a verifica dacă există veniturile nedeclarate la stat, a împrumutat PNL cu 130.000 de lei în anul 2020, potrivit datelor din declarație de avere. Astfel, potrivit aceleași surse, Heiuș a reușit să supraviețuiască în anul 2020 cu doar 8.000 de lei.

Conform declarației de avere din 2021, atunci când a fost numit secretar de stat la Ministerul Finanțelor, Heiuș avea în 2020: opt proprietăți și patru mașini. Lucian-Ovidiu Heiuș, a fost numit la conducerea ANAF în anul 2022. Cele prezentate ne îndreptățesc să ne gândim că aceste controale ar trebui să înceapă de la vârful ANAF, nu de la cetățenii simpli.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.