GAZETARII

Sondaj. George Simion, favoritul românilor la alegerile prezidențiale, peste Kovesi sau Ciolacu

George Simion este favoritul românilor pentru a ocupa scaunul de președinte al României. Liderul AUR i-ar învinge pe Laura Codruța Koveși și pe Marcel Ciolacu, dacă s-ar organiza alegeri în viitorul apropiat. Din păcate, presa cumpărată de partidele politice arată cifre mincinoase, care indică PSD sau PNL câștigători la orice alegeri. Spre exemplu, sondajele SOCIOPOL arată scoruri foarte bune pentru PSD-iști, în condițiile în care este puțin probabil să mai obțină voturi din partea românilor.

Candidatul sistemului este probabil să fie Laura Codruța Koveși care ar trebui să ducă mai departe politica internă și externă a lui Klaus Iohannis. Prin sistem a se înțelege mai ales marile puteri europene care tratează România ca pe o colonie iar românii sunt buni numai ca să asigure forță de muncă ieftină. Koveși este scoasă uneori din cutie și i s-a oferit o funcție la nivel european prin care să aibă expunerea cuvenită.

Să nu uităm cum PNL l-a pus pe Iohannis președinte de partid îndepărtând pe toți oamenii politici din interior ce ar fi putut avea șanse. Să ne amintim de Antonescu sau de Orban, doi dintre vechii liberali aruncați la groapa de gunoi a istorie.

Sub Klaus Iohannis România s-a înglodat în datorii. Astăzi statul român are de returnat peste 135 de miliarde de euro.

Laura Codruța Koveși ar fi aleasă de 19,6% dintre români.

Marcel Ciolacu este reprezentantul PSD, cel cu șansele cele mai mari. Problema este că și PSD este una din fețele sistemului. Să nu uităm că sub regimurile PSD s-au cedat către străini toate ramurile mari ale economiei naționale .

Marcel Ciolacu se află deja în campanie electorală și speră el un tur 2 împreună cu George Simion. Strategia PSD este aceea de a câștiga împotriva lui Simion prezentându-l pe acesta ca pe un extremist(presa psd-ista toacă permanent acest tip de discurs la adresa președintelui AUR).

Marcel Ciolacu ar fi ales de 13,4% dintre români.

George Simion este văzut de către români ca un tânăr lider providențial, capabil să readucă țării demnitatea de care are nevoie. GEORGE Simion este reprezentantul curentului patriotic din România dar și antisistemul. Acesta are doar 35 de ani și nu a făcut parte din nici un alt partid politic.

George Simion este un președinte cu carismă, popular, antisistem. Românii văd în acesta nu doar unica salvare dar și o formă de răzbunare la adresa clasei politice care a distrus statul român timp de 32 de ani.

George Simion ar fi ales de 28,6% dintre români.

Nicolae Ciucă nu are absolut nici o șansă ca să intre în turul II al alegerilor prezidențiale . Produsul PNL s-a născut la fel de mort(politic) ca și Florin Cîțu, fără nici o șansă să se transforme într-un lider. Problema principală a lui Nicolar Ciucă este inteligența scăzută , fapt semnalat de toți cei care au lucrat împreună cu el.

Sigur că presa cumpărată de partide vă prezintă alte cifre. Sunt numai minciuni. Românii nu mai doresc produse expirate servite. Sistemul se clatină, fapt demonstrat și de intrarea în parlament a AUR.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.