GAZETARII

Sondaj. Românii vor eliminarea pensiilor speciale. Cât vor mai ignora PSD și PNL voința poporului?

Românii susțin eliminarea pensiilor speciale, deci PSD și PNL au făcut tot posibilul să blocheze ori inițiativă legislativă care cerea eliminarea sau impozitarea acestor pensii nesimțite, care sunt mai mare decât salariul președintelui României. Un sondaj Avangarde arată că 65% dintre români sunt de acord cu impozitarea cu 80% a pensiilor speciale. Probabil că procentul real este mult mai mare de atât.

Potrivit informațiilor, 6 din 10 respondenți spun că sunt de acord cu deduceri pentru românii cu salarii mici și impozitarea suplimentară a salariilor bugetarilor care depășesc salariul președintelui.

De asemenea, peste jumătate, adică 55%, spun că sunt de acord ca multinaționale să plătească o contribuție de 0,5% din cifra de afaceri pentru sănătate și educație pe o perioadă limitată de 2 ani.

Cât vor mai ignora partidele de la guvernarea voința poporului?

Foto: evz.ro

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.