Ads 6 Google account (silviu.tanase.timpul@gmail.com) Privacy Terms 1 / 2 Alert Remember to publish your GDPR message using a Google-certified CMP to continue showing AdSense ads on your site in the EEA and the UK. If you don't publish it by January 16, 2024, we'll publish one for you. Code generator Ad created, now place the code Copy and paste the ad unit code in between the tags of your pages Place this code where you want an ad to appear. Do this for each individual ad unit, on every page. It usually takes a few minutes for ads to appear on the page but occasionally it can take up to an hour. See our code implementation guide for more details.
ȘTIRI

Spania: Călătorii gratuite cu trenul pentru stimularea transportului public

Premierul Spaniei, Pedro Sanchez, a anunțat că biletele și abonamentele vor fi gratuite pentru rețeaua feroviară locală și pe distanță medie deținută de stat.

Guvernul spaniol vrea ca prin această măsură să stimulez transportul publica și vine să contracareze creșterea prețurilor la energie din cauza războiului din Ucraina. Spaniolii vor putea solicita rambursarea integrală a călătoriilor pe care le vor efectua de la 1 septembrie până la 31 decembrie a acestui an.

Tot pentru a reduce impactul creșterii prețurilor la energie, guvernul spaniol a prevăzut și măsuri precum utilizarea aparatele de aer condiționat la o temperatură mai ridicat și un sistem de lucru combinat, la birou, dar și de acasă.

„Îmi voi da viața pentru a apăra clasa mijlocie și muncitoare a țării”, a spus Sanchez în timpul discursului său, „nu este vorba despre nimic care ne tulbură modul de viață, ci mai degrabă despre acțiuni care ne permit să ne apărăm valorile noastre, stilul de viață când aceștia sunt atacați”. În prezent, marea problemă cu care se confruntă Peninsula Iberică se referă în principal la inflația care a ajuns la 10,2% în iunie.