GAZETARII

Sorin Grindeanu s-a înțeles cu europenii cu privire la Tarom. Mai urmează o privatizare de „succes”

România este pe cale să piardă și controlul asupra Tarom și asta după ce politicienii și-au angajat rudele la compania aeriană.

Tarom stă întotdeauna prost cu banii.

Sorin Grindeanu spune că s-a înțeles cu europenii asupra viitorului Tarom dar nu a oferit deloc detalii. Dar noi știm abordarea celor din Europa: vindeți tot, cumpărăm noi tot pe nimic și lucrurile vor merge foarte bine.

„Astăzi, la Bruxelles, împreună cu vicepreşedintele Comisiei Europene, Margrethe Vestager, am agreat cea mai bună soluţie pentru restructurarea TAROM. Variantele de lucru discutate şi convenite vor asigura stabilitatea economică a acestei companii”, a dat el asigurări.

Noi presupunem că Sorin Grindeanu și echipa care astăzi guvernează România o mai pun de o privatizare de succes, cum a fost și privatizarea Petrom.

Tarom ar fi trebuit să fie o companie low cost de succes

Tarom ar fi trebuit să fie o companie low cost de succes și care să aducă turiști în România. Fiecare turist adus în România înseamnă valută , înseamnă reducerea deficitului comercial al țării. Turismul înseamnă bani pentru români și pentru țară și el se poate face dacă avem mijloacele necesare ca să îi aducem pe europeni în România ieftin.

Compania poate fi subvenționată, așa cum sunt și alte companii prin lume.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.