ȘTIRI

Suntem atât de săraci încât peste 40% din români nu își permit o masă echilibrată zi de zi

Eurostat dă statistici umilitoare pentru România, în plin discurs al guvernanților PSD și PNL privind creșterea economică și condițiile economice tot mai bune asigurate pentru cetățeni. La nivelul UE, peste 8% din populație nu își permite o masă echilibrată nutriținal zi de zi.

Topul rușinii e condus de trei țări, unde numărul celor care nu au bani de mâncare e de cinci ori mai mare decât media UE. Bulgaria (44.6%), Romania (43.0%) și Slovacia (40.5%) se află pe lista rușinii.

Guvernul Ciolacu nu poate aduce decât sărăcie pentru români. De 33 de ani asistăm la același concert al foametei pe muzica pusă de PSD și PNL. Mai mult, noile măsuri anunțate de guvernul Ciolacu vor adânci și mai mult criza economică și sărăcirea românilor.

Eliminarea facilităților și creșterea tva în it, horeca, construcții și agricultură va aduce mai puțini bani în buzunarelor românilor, fapt ce va provoca o scădere a consumului și o congestie a economiei românești.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.