GAZETARII

SURSE. RAREȘ BOGDAN a cerut o atitudine mai dură față de USR-PLUS. Se preferă alianța cu PSD

PNL este la furat și asta este clar pentru toată lumea, că doar țara asta nu s-a jefuit singură ci a fost distrusă de cele două partide care reprezintă cancerul politicii românești.

Surse din interiorul PNL spun că Rareș Bogdan ar fi avut o atitudine radicală și a cerut insistent ca PNL să se comporte ca un partid mare, care nu stă în condițiile puse de un partid de buzunar.

Discuțiile din interiorul PNL sunt aprinse și se pare că aripa Florin Cîțu vrea să guverneze în continuare dar fără USR. În acest sens, având în vedere opoziția totală a AUR, s-au făcut discuții preliminare cu PSD, partid interesat să acceseze butoanele puterii, cu atât mai mult cu cât li se flutură nu doar bani ci și poziția de președinte de țară, poziție pe care ei niciodată nu au visat-o în ultimii ani.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.