Ads 6 Google account (silviu.tanase.timpul@gmail.com) Privacy Terms 1 / 2 Alert Remember to publish your GDPR message using a Google-certified CMP to continue showing AdSense ads on your site in the EEA and the UK. If you don't publish it by January 16, 2024, we'll publish one for you. Code generator Ad created, now place the code Copy and paste the ad unit code in between the tags of your pages Place this code where you want an ad to appear. Do this for each individual ad unit, on every page. It usually takes a few minutes for ads to appear on the page but occasionally it can take up to an hour. See our code implementation guide for more details.
GAZETARII

Țeapă dată de PSD românilor: o firmă fantomă din Irak a preluat TermoMintia. Nu știm să ne tăiem fabricile singuri

Țeapă dată de PSD românilor: o firmă fantomă din Irak a preluat TermoMintia. Nu știm să ne tăiem fabricile singuri.

Iată mai jos care sunt acționarii firmei fantomă:

Cei de mai sus sunt, din sursele noastre, Irakeni, știți, acolo unde s-au dat bombe și terorismul este politică de stat.

Dar mafia internațională le-a făcut acte de Grenada. Vorbim de o însă cu vreo 400 de kmp, adică o nimica toată. Vorbim despre un paradis al mafiei internaționale.

Așa că irakenii s-au prezentat cu acte de grenada și au deschis o firmă în România.

Firma este nouă, deschisă în acest an. O firmă cu zero angajați și fără experiență și bani în conturi a preluat TermoMintia.

Prețul nu contează deoarece el nu va fi plătit. Se va face ca de obicei: se dă la fier vechi, se vinde terenul și apoi se falimentează firma.

Vor căuta acționarii și administratorii, însă ei chiar nu contează, sunt neica nimeni.

Asta ese teapa clasică a PSD și PNL.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.