GAZETARIIOPINII

Țipetele nu construiesc spitale

Am întrebat-o pe doamna senator de ce nu poartă mască. Și care lege îi permite să intre într-un spital ca să facă justiție de stradă.

Doamna parlamentar are tot dreptul să pună întrebări, dar fără să abuzeze de legitimația de ales, care nu îi permite decât să intre în clădirea Parlamentului, nu pe o proprietate privată, nu în sediul unei firme, nu într-o instituție, cu atât mai puțin la terapie intensivă, într-un spital.

Doamna senator poate să pună întrebări oricărui membru al Guvernului în Parlament. Mai mult, are la îndemână și mandatul parlamentar care îi permite să schimbe legislația, să facă modificări concrete, ce produc efecte, în beneficiul cetățenilor. Este principalul drept al demnitarilor, obligație aș spune chiar, ăsta e motivul pentru care a fost ales, pentru care este în Parlament.

Vorbele în vânt nu schimbă nimic concret, țipetele nu construiesc spitale, agresivitatea inutilă nu omoară nosocomiale.

sursa: republica.ro

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.