GAZETARII

Turistul la NATO? Propunerea lui Iohannis, un gest de umilință națională

Propunerea conducerii României de a-l susține pe Klaus Iohannis în funcția de secretar general al NATO reprezintă încă o umilință la adresa poporului. Aveam suficienți specialiști ce puteau fi înaintați.

Sigur că ea nu va fi acceptată, dar și simpla propunere arată amatorismul celor care conduc România și setea lor de funcții, până la nivelul de demență. Dovedim încă o dată că suntem neserioși, niște maimuțe în politica internațională.

Arătăm chiar lipsă de respect față de parteneri.

Klaus Iohannis i-a prostit pe români ca să ii plătească un concediu de lux timp de 10 ani.

Să nu ne imaginăm că americanii, francezii, nemții sau italienii vor accepta într-o funcție onorabilă un individ dubios, cu probleme de comportament(probabil psihice) care nu se prezintă la muncă. Nu se poate lua în considerare ca NATO să plătească vacanțele exotice ale lui Klaus Iohannis.

Nu se mai satură, strâng averi deși nu au cui să le lase.

Rușine Marcel Ciolacu, ai face orice ca să obții funcția supremă în stat. Sunteți niște oameni bolnavi, fără onoare, fără respect de sine.

Marius Lulea

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.