ȘTIRI

UDMR provoacă și sfidează românii – Susține că steagul așa-zisului ținut secuiesc va fi arborat în continuare conform legii

Iată ce a scris deputatul AUR Dan Tanasă:

UDMR face tot ce știe mai bine: provoacă și sfidează românii chiar de la tribuna Senatului României!De această dată, senatorul UDMR Tanczos Barna a ținut să sublinieze la dezbaterile din Senat că steagul așa-zisului ținut secuiesc va fi arborat în continuare conform legii.

Este inacceptabil modul în care cei de la UDMR ne anunță că vor călca în picioare, cu bună știință, legea românească. De ce? Pentru că așa au fost învățați de toate guvernările de până acum din care au făcut, într-un fel sau altul parte. Așa-zisul ținut secuiesc, pe care îl tot invocă Tanczos Barna, este o invenție a UDMR! Acest așa-zis ținut nu există!

Totodată, vreau să le fie foarte clar celor de la UDMR că în România există UN SINGUR steag oficial al statului român și UN SINGUR IMN!

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.