Ads 6 Google account (silviu.tanase.timpul@gmail.com) Privacy Terms 1 / 2 Alert Remember to publish your GDPR message using a Google-certified CMP to continue showing AdSense ads on your site in the EEA and the UK. If you don't publish it by January 16, 2024, we'll publish one for you. Code generator Ad created, now place the code Copy and paste the ad unit code in between the tags of your pages Place this code where you want an ad to appear. Do this for each individual ad unit, on every page. It usually takes a few minutes for ads to appear on the page but occasionally it can take up to an hour. See our code implementation guide for more details.
GAZETARII

Umilitor, dar Geoană ar putea fi candidatul PSD la prezidențiale. Ciolacu are probleme penale cu indemnizația de revoluționar

Umilitor, dar Geoană ar putea fi candidatul PSD la prezidențiale. Ciolacu are probleme penale cu indemnizația de revoluționar.

Acest lucru nu a fost negat de președintele PSD, cel care este ținut în lesă de sistem cu un dosar penal.

Ciolacu a pretins că este mare revoluționat și a beneficiat de indemnizația de mare luptător la revoluție. Pentru că a fost prins cu minciuna Marcel Ciolacu s-a ales cu un dosar penal dar acesta este ținut suspendat pentru ca șeful de la PSD să răspundă la comenzile sistemului.

Din acest motiv Mircea Geoană, umilit să fie președinte pentru doar o zi, ar urma să fie propunerea sistemului. Mircea Geoană este la buzunarul mic al lui Marian Vanghelie, fostul primar de la sectorul 5.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.