ȘTIRI

Un frizer cu facultate particulară terminată la 32 de ani, numit de Marcel Ciolacu șef peste jocurile de noroc

PNL își promovează oamenii de valoare cu mâna domnului Ciolacu: Marcel Ciolacu l-a numit la propunerea Ministerului Finanțelor – domnul Boloș (PNL), pe Cristian-Gabriel Pascu (PNL) în funcția de vicepreședinte la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc.

Domnul Cristian-Gabriel Pascu are o diplomă de coafor și a terminat facultatea de drept Hyperion la vârsta de 32 de ani. Demn urmaș al Brătienilor.

Dacă România nu se va scutura de noul partid stat PSD/PNL la alegerile de anul ăsta, nu va mai rămâne urmă de profesionalism sau de minimă autonomie profesională în instituțiile statului român iar de fragila democrație – în care mai exista totuși posibilitatea schimbării unor guvernanți la 4 ani – se va alege praful. Miza este enormă.

Partidele sistem – PSD și PNL – și-au dat mâna peste țară și și-o împart deja!

Tuturor celorlalte partide le pun piedici peste piedici. De la atacuri și blocaj în presă, la numărul enorm de semnături pe care trebuie să îl strângă fiecare partid doar pentru a putea candida.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.