ȘTIRI

Un general acuză: în România a fost lovitură de stat. Astăzi ei ne conduc

Patru preşedinţi, 28 de ani şi 13 premieri i-au trebuit statului român pentru a lămuri ce s-a întâmplat cu adevărat în timpul evenimentelor din 1989, care au dus la căderea regimului Ceauşescu.

Parchetul Militar a comunicat care este stadiul cercetărilor în „Dosarul Revoluţiei”, demontând practic toate argumentele lui Ion Iliescu şi a echipei cu care a venit la putere. Aceştia au susţinut în ultimii 28 de ani teza unei revoluţii realizate de poporul român împotriva lui Nicolae Ceauşescu.

După 1990 s-a creat un regim care avea drept scop ascunderea acestor adevăruri. Astăzi cei de atunci sau copiii lor conduc România tot în spirit criminal. Până când nu se va schimba în totalitate clasa politică, adică scoatem de la putere PSD și PNL, nimic nu se va rezolva.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.