ȘTIRI

Un lider PNL îi cere lui Ciucă să se trezească din letargie și să scoată urgent PSD de la guvernare

Vicepreședintele PNL Robert Sighiartău susține că ruperea coaliției cu PSD este dorința electoratului liberal, iar scoaterea social-democraților de la guvernare fiind mai mult decât obligatorie.

Iată ce a spus acesta: „Noi nu putem intra în acest joc de imagine al PSD-ului și al lui Marcel Ciolacu, el dorind să candideze la funcția de președinte al României, având niște promisiuni care să nu aibă la bază cifre destul de clare. Domnul Boloș sigur că el a acceptat politic, dar încă discutând cu el și nu numai, cu specialiștii din Finanțe, vă spun foarte clar că proiecția bugetară pe anul viitor nu arată deloc bine, cu atât mai mult cu cât avem o creștere economică de doar 0,2% în ultimul trimestru, deci lucrurile stau foarte prost.

El precizează că ruperea coaliției PSD-PNL „este dorința electoratului PNL. Noi am făcut niște studii în ultimele trei luni de zile la nivel național cu privire la această alianță cu PSD-ul. Peste 70% din electoratul liberal de dreapta din România spun că această alianță nu aduce nimic bun pentru România.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.