ȘTIRI

Ungaria aduce acuzații grave – Bruxelles-ul a fost capturat de o elită coruptă pro-război, provocând pagube foarte grave Europei

Directorul politic al premierului ungar a declarat că la Bruxelles trebuie realizate anumite schimbări, iar pentru aceasta dreapta trebuie să câștige la alegerile pentru Parlamentul European din 2024.

Potrivit lui Balázs Orbán, Bruxelles-ul a fost capturat de elita pro-război și coruptă, care a provocat pagube foarte grave Europei, astfel că trebuie realizate anumite schimbări, însă pentru aceasta este necesar ca reprezentanții de dreapta din Europa și din Ungaria să obţină încredere la alegerile pentru Parlamentul European de anul viitor.

Balázs Orbán s-a referit la sondajele de opinie când a vorbit despre faptul că dreapta se află într-un proces de consolidare, ceea ce este – aşa cum a spus – o evoluţie importantă.

„Dacă dreapta se consolidează peste tot, atunci se pot realiza schimbări la Bruxelles”, a adăugat oficialul ungar.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.