GAZETARII

USR continuă să se destrame. Ca să depună sesizări se află la mâna AUR

Cine sapă groapă altuia cade singur în ea. Așa a pățit USR, care în loc să își vadă de opoziție și să înjure puterea ei se ocupau de AUR.

Partidul condus de către George Simion a fost permanent ținta atacurilor USR, nu se știe din ce motiv din moment ce AUR nu a condus niciodata România și nici nu s-a format din resturile altor formațiuni politice.

Astăzi USR se află doar la 6%. Zilele când adunau 25% au devenit istorie.

AUR a făcut opoziție, dar USR s-a destrămat.

De ce ? Deoarece la USR nu a contat dragostea de țară și doar jocurile de culise i-au interesat.

Faptul ca USR a făcut alianță cu PNL a distrus partidul. Ei nu s-au dus la putere ca să ajute țara, timp de 12 luni si-au împărțit funcții publice.

Mai precis, formaţiunea condusă interimar de Cătălin Drulă a ajuns sub pragul de 50 de deputaţi şi 25 de senatori, fiind nevoie ca măcar la unul din cele două foruri parlamentare să aibă numărul necesar pentru sesizări. În prezent, USR mai are doar 45 de deputaţi şi 23 de senatori.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.