GAZETARII

USR, în derivă. Se anunță zeci de demisii

USR este în derivă, după ce, potrivit informațiilor, se anunță noi demisii. Potrivit declarației făcute de europarlamentarul Dragoş Pîslaru la Profit News TV, zeci de parlamentari USR se vor alătura noului proiectul a lui Dacian Cioloş.

„Se vor alătura şi parlamentari”, a spus Pîslaru. „Veţi vedea în perioada următoare acest lucru, nu discutăm de doi, trei (parlamentari), discutăm de ordinul zecilor”, a continuat el.

Surse politice au declarat că alături de Dacian Cioloș ar urma să plece din USR senatorii Ion-Dragoș Popescu (Dâmbovița) și Cosmin-Marian Poteraș (Dolj) și deputații Alin-Costel Prunean (Sălaj) și Lorant-Zoltan Sas (Bistrița-Năsăud).

Liderii USR au epatat în injurii pe Facebook la adresa lui Dacian Cioloș și a colegilor demisionari. În USR a fost ridicată securea războiului, iar cei suspectați de colaborare cu dușmanul Cioloș sau partidul său supranumit ”USR pe roz” vor fi dați afară imediat. Liderul USR, Șerban Marinescu, a fost cel mai dur cu Dacian Cioloș, lansând mai multe acuzații dure, chiar injurii pe față, respectiv ”M**e Cioloș”.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.