ȘTIRI

USR pe roz: Cioloș face partide cum face Borcea copii

Demisia lui Dacian Cioloș din USR și anunțul său legat de formarea unui nou partid a dat drumul  reacțiilor pe net. Oameni simpli sau politicieni au luat în derândere decizia sa și s-au întrecut în glume și miștouri. Iată câteva dintre acestea, plus unele afirmații în același ton făcute de politicieni.

ULTIMA ORĂ. Dacian Cioloș anunță că demisionează din REPER: E nevoie de un nou partid“, „Ciolos se pregătește pentru a guverna în 2024. Dinamo se pregătea pentru Liga Campionilor și a ajuns în liga secundă“, „Face Dacian Cioloș partide cum face Borcea copii“ sunt doar câteva dintre postări.

Nici numele noului partid nu a scăpat. La întrebarea „Cum ziceați că se numește noul partid al lui Cioloș?“, răspunsurile au venit în avalanșă: REBEL, REPET, DISPER, RAPEL, RASPĂR, REGRET, RIP (er), REPAIR și chiar USR pe roz.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.