GAZETARII

USR, PNL și PSD au crescut datoria României cu peste 150 de miliarde de lei în doar 12 luni. Românii plătesc astăzi lăcomia partidelor

USR, PNL și USR au crescut datoria României cu peste 150 de miliarde de lei în doar 12 luni.

Spunem de cele trei partide deoarece în prima parte țara a fost condusă de PNL cu USR iar în a doua parte de către PNL cu PSD.

Interesant că membrii de partid efectiv nu știu despre ce este vorba, deciziile au fost luate într-un cerc extrem de restrâns care l-a cuprins și pe președintele țării, Klaus Iohannis.

Este vorba despre perioada de pandemie 2020-2021. În acele momente românii au fost ținuți în case iar economia țării a fost blocată.

În această perioadă statul român s-a împrumutat excesiv deoarece deficitul bugetar a fost unul imens.

Banii nu se găseau pe piață așa că ei au fost printați de către BNR, aceasta printând pur și simplu bani fără acoperire. Statul român s-a împrumutat cu acei 150 de miliarde de lei printați de BNR.

Florin Cîțu mințea pe români că se împrumută cu dobânzi zero când în realitate ei printau bani, adică nimeni nu era dispus să dea bani către PSD, PNL și USR.

În acest fel BNR nu a lăsat statul creat de către PSD și PNL să intre în faliment, dar lipsa încrederii creditorilor străini și ai celor din România se menține.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.