ȘTIRI

USR și-a găsit candidat pentru Primăria Sectorului 5 – Alexandru Dimitriu, fost membru PNL timp de 10 ani

Cătălin Drulă, președintele interimar al USR, a prezentat candidatul partidului pentru Primăria Sectorului 5. Avocat, doctor în drept, Alexandru Dimitriu a fost secretar de stat în Ministerul Justiției în mandatul lui Stelian Ion și este consilier local în sector.

În ultimii ani, s-a implicat în monitorizarea administraţiei locale pentru a putea rezolva problemele comunităţii din sector, conform prezentării făcute de USR.

Alexandru Dimitriu a fost secretar de stat în ministerul Justiţiei în 2021, în perioada în care USR a fost la guvernare şi anterior a fost cadru universitar colaborator la Universitatea Bucureşti.

În Sectorul 5 vor fi organizate alegeri pentru postul de primar după ce Cristian Popescu Piedone a fost condamnat defiinitiv la 4 ani de închisoare în dosarul Colectiv.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.