ȘTIRI

Vasile Dîncu confirmă că se lucrează la creșterea salariilor militarilor

Ministrul Apărării Naționale, Vasile Dîncu, a confirmat că se lucrează la majorarea salariilor militarilor.

Concret, conform LMP, Vasile Dîncu și Liga Militarilor Profesioniști s-ar fi înțeles cu privire la majorări salariale, la cuantumul chiriilor și la modificări privitoare la sporul pentru munca de noapte.

„În urnă demersurilor Ligii Militarilor Profesioniști, ministrul apărării naționale, Vasile Dîncu, a declarat, săptămâna trecută, că a semnat un proiect de ordonanță de urgență prin care se propune actualizarea și îmbunătățirea unor prevederi din domeniul salarizării și asigurării altor drepturi financiare ale personalului din MApN.

Proiectul a fost trimis spre consultare și completare instituțiilor din sistemul de apărare, ordine publică și securitate națională, apoi va fi publicat pe pagina de internet a MApN și înaintat pe circuitul de avizare, în vederea adoptării de Guvernul României, astfel încât noile prevederi să intre în vigoare la 1 iulie 2022”, a informat LMP.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.