GAZETARII

Vicepreședinte AUR atrage atenția: dobânzile de 7% arată că statul intră în incapacitate de plată

Vicepreședintele AUR Marius Lulea atrage atenția: dobânzile de 7% cu care România se împrumută arată că statul intră în incapacitate de plată. Dobânzile sunt cele mai mari din Europa, de 7 ori mai mari decât cele cu care se împrumută Ungaria sau Polonia:

„Statul român s-a împrumutat în aceste zile la o dobândă colosală: 7%. Peste 10 ani românii vor trebuie să returneze înapoi 2 miliarde de euro deoarece politicienii de astăzi au luat 1 miliard de euro. Unde sunt banii? Nu la noi.

Guvernele lui Iohannis au luat în total peste 60 de miliarde de euro, dar de fapt nu au luat deoarece banii nu au ajuns niciodată în România din moment ce în băncile comerciale sunt doar 32 de miliarde de euro.

Practic banii nu au fost prin România niciodată, în bănci nu mai sunt nici măcar banii trimiși de Românii care muncesc afară(numai în ultimii 10 ani au trimis acasă cam 50 de miliarde de euro, dați dispăruți).

În mandatele lui Iohannis România a fost supusă unui jaf sistematic și organizat și pentru care vor plăti și copiii noștri.”

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.