ȘTIRI

Victor Ciutacu o nimicește pe prima victimă a lui Visarion Alexa: Ia, bagă-mi mie în pantaloni fără să vreau! De ce nu l-a strâns de gât?

Jurnalistul Victor Ciutacu a citit declarațiile din dosarul preotului Visarion Alexa, inclusiv mărturia extrem de detaliată dată de femeia de 37 de ani care l-a reclamat la poliție, și spune că nu înțelege cum a fost posibil ca femeia efectiv să stea nemișcată. Ciutacu a analizat declarațiile în emisiunea Punctul Culminant, pe care o și moderează, și a izbucnit la adresa victimei, întrebându-se de ce nu a ripostat fie violent, fie simplu prin a îl îndepărta pe preot de lângă ea.

Citește și: Noi mărturii incendiare ale victimelor preotului Visarion Alexa: M-a întrebat dacă îmi oferă soţul …. și cât de des

„Mă ridic, vin la voi. Nu m-am mai ridicat de pe vremea Caracalului. Am citit din referat, înțeleg că doamna era îmbrăcată în blugi. Bă, ia bagă-mi mie mâna în blugi fără să mă pot opune și să rămân prostit. (n.r le spune Ciutacu invitaților din studio) Nu i-a pus fusta în cap, ca era în blugi. Ca să îi bagi mâna cu … (n.r moderatorul enumeră părți ale organelor genitale) aia trebe să stea înlemnită. Am înțeles că îl ținea și după gât. Pai și nu putea să îl strângă de gât? Am înțeles că popa a comis-o, în sfântu Altar, da hai să ne înțelegem, că nu suntem toți idioți”, a declarat Victor Ciutacu.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.