GAZETARII

[VIDEO] În plină criză energetică, Ministerul Energiei nu este la muncă. George Simion: Cât de nesimțit să fii, Virgil Popescu?

Suntem în plină criză energetică – prețurile la energie electrică și gaze naturale au explodat, iar efectele încep să apară. Combinatul de alumină din Tulcea își suspendă activitatea timp de șase luni, iar sute de oameni rămân fără sursă de venit. Deocamdată este vară, însă peste câteva luni ne vom confrunta cu această criză energetică pentru care nimeni nu caută soluții și cu temperaturi scăzute. Cineva va deconta toate aceste gafe politice? Românii, bineînțeles.

George Simion a fost trei zile la rând la sediul Ministerului Energiei pentru a purta o discuție cu Virgil Popescu – ministru în exercițiu. Numai că ministrul nu e de găsit – de 3 zile nu a venit la muncă. „Nu-i trage nimeni la răspundere”, a exclamat Simion. „Cât de nesimțit să fii, Virgil Popescu, să nu fii la muncă în plină criză energetică? Cât de nesimțit să fii, Nicolae Ciucă, să nu îl dai afară pe hoțul Virgil”, întreabă retoric liderul AUR.

Simion a fost critic și la adresa românilor, care sunt în concediu și sunt prea puțin preocupați să iasă în stradă și să le ceară politicienilor să ia măsuri.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.