Ads 6 Google account (silviu.tanase.timpul@gmail.com) Privacy Terms 1 / 2 Alert Remember to publish your GDPR message using a Google-certified CMP to continue showing AdSense ads on your site in the EEA and the UK. If you don't publish it by January 16, 2024, we'll publish one for you. Code generator Ad created, now place the code Copy and paste the ad unit code in between the tags of your pages Place this code where you want an ad to appear. Do this for each individual ad unit, on every page. It usually takes a few minutes for ads to appear on the page but occasionally it can take up to an hour. See our code implementation guide for more details.
ȘTIRI

Viktor Orban: „NATO ar trebui să protejeze statele membre. Ar trebui oprească furnizarea de arme Ucrainei”

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat în timpul summitului de la Vilnius că „țările NATO ar trebui să se oprească din a furniza arme Ucrainei, să nu mai antreneze soldații ucraineni și să înceapă cât mai curând posibil negocierile de pace”

Viktor Orban face apel către țările membre NATO să oprească ajutorul militar către Ucraina și să se concentreze pe începerea negocierilor de pace, adăugând că „NATO a fost creată pentru a proteja statele membre, nu pentru a desfășura acțiuni militare pe teritoriul altor țări”.

Iată ce a declarat acesta: „Poziția Ungariei rămâne neschimbată și o vom reprezenta. În loc să aducem arme în Ucraina, ar trebui să aducem pacea. Încetarea focului este necesară, iar în loc de război, ar trebui să înceapă cât mai curând posibil negocierile de pace. Poziția Ungariei este clară, deoarece războiul este în vecinătatea noastră și zeci de mii de unguri sunt în pericol imediat, deoarece există unguri care locuiesc în Transcarpatia. Ungaria insistă ca NATO să nu-și schimbe poziția anterioară. NATO este o alianță de apărare militară, a fost creată pentru a proteja statele membre, nu pentru a desfășura acțiuni militare pe teritoriul altor țări.”

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.