ȘTIRI

Viktor Orban: „Ucrainenii sunt agresivi, exigenți și angajați în șantaj moral!”

Premierul maghiar Viktor Orbán a spus că al Treilea Război Mondial a fost evitat la summitul NATO, deoarece Alianța Nord-Atlantică nu include Ucraina.

Orban a spus că înțelege că ucrainenii se simt fără speranță și, prin urmare, văd conflictul doar din punctul lor de vedere.

Iată ce a declarat acesta: „Dar trebuie să fim atenți. Dacă am face ceea ce ne-a cerut președintele ucrainean, am fi deja în al treilea război mondial”. Majoritatea membrilor NATO nu au vrut să se implice într-un al treilea război mondial, așa că nu au admis Ucraina. Cu aceasta, al treilea război mondial a fost acum evitat

„Războiul se va prelungi pentru că marea majoritate a liderilor europeni nu doresc pacea”, a spus premierul maghiar într-un interviu.

Orban: „Dacă am face ceea ce ne-a cerut președintele ucrainean, am fi deja în al treilea război mondial”

Liderul maghiar a mai spus că „stilul de comunicare și contact al ucrainenilor este neobișnuit. Sunt agresivi, exigenți și angajați în șantaj moral, a explicat premierul. Ceea ce este important este că poziția ucrainenilor nu este acceptată de comunitatea internațională.”

Chiar și livrările de arme ne pot trage în război. De fapt, nu ne-am apropiat nici măcar cu un metru de pace, a spus Viktor Orban. „Există o escaladare a furnizării de arme din ce în ce mai moderne, cu raze de acțiune din ce în ce mai lungi”, a subliniat el.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.