GAZETARII

Visul dictatorial al lui Iohannis, clădit pe 40.000 de morți

Peste 40.000 de morți de covid a înregistrat România până acum. Cifrele sunt oficiale, spuse chiar de gestionarul acestei catastrofe: Raed Arafat.

Am putea spune că în ultimii doi ani un oraș de dimensiunea Romanului a dispărut total de pe fața pământului, iar cifrele continuă să crească.

Casa de asigurări de sănătate are foarte mulți bani dar ei sunt sifonați de clanurile infracționale organizate în partide politice. Doar 80 de milioane de euro ar fi costat achiziția a 40.000 de doze de tratament covid pentru românii bolnavi. Românii sunt lăsați premeditat fără tratament cu un singur scop, nu se știe de ce. Nu există pe această lume pneumonie netratată care să nu producă consecințe grave.

Politicienii consideră însă că românii nu merită acest efort, deși bani au fost. Să nu uităm că peste 30 de miliarde de euro reprezintă doar împrumuturile obținute de Iohannis și Cîțu, dar nimeni nu știe ce s-a făcut cu această sumă impresionantă.

Iohannis a gestionat catastrofal pandemia cu un singut obiectiv: să aibă guwernul său. Asistăm la un genocid sanitar, iar Iohannis este principalul responsabil.

Au vrut ca românii să se vaccineze dar au insistat ca ei să fie purtătorii de mesaj. Românii nu au încredere în politicieni și specialiștii trebuiau să vorbească despre acest lucru și nu Cîțu, Voiculescu sau Iohannis. Credibilitatea lor este redusă iar românii au văzut una și altceva au ascultat.

Spre exemplu președintele și premierul ne-au cerut să stăm în case dar ei se plimbau cu coloana oficială, ne-au cerut mască dar au apărut poze cu ei în spațiul public fără mască, au spus fără biserică dar au făcut untold cu 300.000 de persoane.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.