ȘTIRI

Zelenski cere mai mult de la statele UE: „Să încheie certurile interne și să adopte mai multe sancțiuni împotriva Rusiei”

„Certurile interne trebuie să înceteze”, a declarat luni preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, adresându-se ţărilor Uniunii Europene şi îndemnându-le la „o mai mare unitate” care să permită adoptarea celui de-al şaselea pachet de sancţiuni împotriva Moscovei.

„Europa trebuie să-şi arate forţa. Pentru că Rusia înţelege doar forţa ca argument. (…) Este timpul ca voi să nu fiţi divizaţi, să nu fiţi fragmentaţi, ci un tot întreg”, a declarat Zelenski într-un mesaj video difuzat în timpul unui summit extraordinar al UE la Bruxelles.

„Doar prin cea mai mare unitate se vor putea găsi răspunsuri eficace la tot ce face Rusia împotriva noastră şi împotriva voastră”, a subliniat preşedintele Ucrainei.

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.